Fest, fest, fest hela helgen

Ja hela den här helgen har bestått av fest! I fredags var det student här i stan och det märktes på varenda gata, jag var inte på någon mottagning men kunde ändå inte låta bli att titta på utspringet och kortegen, hela staden vaknade till liv då! Bara två år sen jag stod där med en vit mössa och en vit klänning.. På kvällen var jag bakom baren och gjorde goda drinkar till studenterna.
 
I lördags (åh vad jag vill skriva igår, det känns som söndag idag..) var det syrrans tur att fira, en fin ekonomi examen har hon fått och det uppmärksammade vi ordentligt. Hela trädgården fylldes med släkt och vänner som kom dit för att fira, äta grillbuffé, dricka bubbel och leka lekar. Festen avslutades långt in på småtimmarna.. 
 
Igår söndag blev jag bjuden på grill & chill i tibro så kvällen spenderade jag i gräset med grillmat, jordgubbsdrinkar & härliga människor. När solen gick ner fortsatte festen inomhus också den till småtimmarna. Så idag måndag, och nationaldagen till ära, ska jag småplocka lite här hemma, handla osv.. Och ikväll blir det soffhäng med lite mat och gottis, det ser jag fram emot! 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: