The weekend of life

Ja men hallå där! Hur är läget med er?
Med mig är det hur bra som helst, jag har verkligen haft the weekend of life! Det började redan i fredags, då jag förvisso jobbade övertid fram till 23.42, med brunch hos mig. Bjöd hem två fina barndomsvänner på pannkakor, jordgubbar, melon och färskpressad äppeljuice. Jobbade som sagt övertid på eftermiddagen men när klockan slog 23.42 svirade jag om från stålhätteskorna till klackar och mötte upp dom andra, drack goda alkoholfria drinkar och skrattade som aldrig förr på älskade rådis. Natten avslutades med ice age (vilket sug man kan få efter att se den? haha) och popcorn i sängen, snacka om smuligt dagen efter...
 
Lördagen bjöd på sol i gräset (eller okej, jag försökte sola men det blåste alldeles för mycket, men det lät classy) med en bra bok och fika hos Mikaelas mormor. Riktigt mysigt där! Sen fräschade jag upp mig och styrde kosan mot Isabelle där det vankades vin & daiquiris. Vi pratade massa minnen och åh vad jag saknade det gamla gänget då, men tiderna förändras! Dock har alltid vi tjejer hittat tillbaka till varandra när vi har setts och det känts som förr. ♥ Vi hade så mycket att prata om så vi nästan glömde bort att vi skulle till Plateaux haha.. Men dit kom vi iaf efter många om och men, ett litet stopp i kyrkparken bara haha.. Idag vaknade jag upp med ett ont huvud och dagen har spenderats efter det. Mamma kom förbi med glass och så tog vi en härlig promenad runt kvarteret, var skönt med frisk luft! Kände mig som ny igen. =) Resten av kvällen ska jag spendera i soffan och mysa framför tvn, en vecka kvar SEN är det SEMESTER!!
 
Bjuder på ett gäng bilder från dagarna som gått, jag har faktiskt bättrat mig med kameran, nu åker den fram jämt! Har en del filmer också men dom behåller jag nog för mig själv hehe.. ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: