Min helg

Oj vilken rolig helg jag har haft! Inte haft en lugn stund på hela helgen vilket jag älskar. Fredagen började med jobb och därefter bio med Mikaela, vi såg "Livet efter dig" och åh vilken film.. Snyft! Den var helt magisk, ni måste bara se den! Lova mig det, ok? Efter bion åkte vi hem till henne och bättrade på sminket, och sedan satte vi oss på Sällskapet här i skövde och åt världens godaste lammracks. Drack även en perfekt mojito som bästa magnus blandade, bara min egna är godare haha! Kvällen fortsatte och avslutades med ett gäng på goaste rådis. 
 
 
 
 
 
Igår spenderade jag hela dagen med mamma, Malin & Matthias i älskade Götlaborg! Malin har äntligen studerat klart och lägenheten är såld så det var bara flyttstädet kvar. Tog nog max en timme när vi var fyra stycken som hjälptes åt, så vi hade hela dagen på oss att strosa omkring på dom mysiga gatorna i Haga, dofta på olika lakritstéer och givetvis äta lunch på Jensens. Ett favoritställe bland oss alla, eftersom dom har helt underbar mat och otrolig serviceinriktad personal. Går något snett med beställningen ja då löser dom det på ett professionellt sätt och är väldigt tillmötesgående. Nej jag har inget negativt alls att säga om Jensens! 
 
 
 
 
Idag har jag varit på kalas och ätit godaste jordgubbstårtan, dock i ösregn.. Som en standard svensk sommar brukar vara då! Ne men vi får nog allt några soltimmar vi med, eller vad tror ni? Efter kalaset bjöd mamma på grillat, så nu är jag mätt och belåten till fotbollen ikväll! Är det självklart vem som vinner eller kommer Island skrälla igen? Spännande blir det iaf! 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: